Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (2024)

  • Categorie: Interview

Welke Film Te Zien?

Katy Mixon spreekt MIKE & MOLLY, werkt met echte acteurs die dode lichamen spelen, hilarische scènes in het uitvaartcentrum en leert van Melissa McCarthy. Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (1)

De populaire CBS-serie Mike en Molly is een komedie over een echtpaar uit Chicago, Mike Biggs ( Billy Gardell ) en Molly Flynn ( Melissa McCarthy ) die liefde vinden op een Anonieme Overeters-bijeenkomst. In seizoen 4 heeft Molly haar lesdagen achter zich gelaten en besluit ze een misdaadroman te schrijven. Maar als Molly naar haar zus Victoria's ( Katy Mixon ) werkplaats, een uitvaartcentrum, om haar roman te onderzoeken, wordt het gekker dan een van hen zich had kunnen voorstellen.

Tijdens dit recente exclusieve telefonische interview met Collider, sprak actrice Katy Mixon over waar het dit seizoen met Victoria aan toe is, doet de hilarische scènes in het uitvaartcentrum, werkt samen met echte acteurs die de lijken spelen, en moet eigenlijk een scène in een kist schieten. , wat ze heeft geleerd van het werken met Melissa McCarthy de afgelopen jaren, hoe verschillend de dingen zijn dit seizoen, hoe dankbaar ze is om te werken aan een show met zulke getalenteerde mensen, en hoe de benadering van komedie op Mike en Molly is vergelijkbaar met de benadering van komedie op Eastbound & Down , waar ze April Buchanon heeft gespeeld. Kijk wat ze te zeggen had na de sprong.

Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (2)

KATY MIXON: Ze is drie jaar ouder dan toen we begonnen en ik denk dat ze eraan werkt, net als Victoria. Ze gaat een beetje naar school. We eindigden seizoen 3 met Victoria die naar de middelbare school ging en een echte graad behaalde. En we zijn terug bij het mortuarium. Dat doet ze erbij, om de kost te verdienen. Ze is gewoon aan het rocken en rollen. Ze is er precies voor Mike en Molly, wat ze ook doormaken. Ze heeft het naar haar zin.

Wat kun je zeggen om deze volgende aflevering, 'Sex and Death', te plagen?

MIXON: Er zijn echt leuke momenten. Het gaat over het uitvaartcentrum. We hebben te maken met sigaretten. Er zijn enkele lichamen. Het zijn de avonturen die je beleeft met Molly en Victoria. Het is een goede tijd. Stem af alsjeblieft!

Heb je ooit tijd in een mortuarium of bij een begrafenisondernemer doorgebracht?

MIXON: Nee, dat heb ik niet. Echt niet. Het dichtste dat ik ooit heb gekregen, is dat mijn grote broer radioloog is. Hij was in Birmingham, Alabama en we bezochten hem op de medische school, en ik liep naar waar de lichamen werden gebruikt voor de wetenschap. Dat is de enige situatie waarvan ik getuige ben geweest, maar het was best eng. Met Victoria is het gewoon een manier van leven voor haar. Voor mij is het van een andere aard, maar voor Victoria rockt ze er elke dag mee. Ze rookt gewoon een doobie, zet haar koptelefoon op en ze is in haar eigen wereld.

Als je de mortuariumscènes doet, zijn dat dan echte acteurs die daar liggen en niet alleen maar dummy's?

MIXON: Dat waren ze eigenlijk. Ze waren kostbaar. Ze waren zo geweldig! Ze kwamen binnen om te repeteren en zeiden: 'Ik ben je dode lichaam. Het is zo leuk je te ontmoeten! ' En ik zei: 'Welkom!' Ze waren allemaal geweldig. Deze aflevering is rustig en avontuurlijk. Dit is de eerste keer dat Molly en Victoria samen in het mortuarium zijn, dus je kunt je het avontuur voorstellen dat zal zijn.

Hoe was het eigenlijk om in een kist te filmen? Was dat een beetje freaky?

wanneer komt The Witcher seizoen 2 uit?

MIXON: Dat was echt griezelig! Als ik het deksel had moeten sluiten, had ik daarvoor diep moeten graven. Toen ze besloten dat we in de kist moesten gaan, dacht ik: 'Oké', en ik kwam binnen. Ik dacht: 'Vriendelijk, het is zo griezelig.' Het was echt gek, maar zo leuk.

Was het comfortabel?

MIXON: Ja, ze waren echt heel luxueus en heel luxueus. Het was gek om erin te komen, maar ik kan nu zeggen dat ik in een kist heb gezeten.

Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (3)

MIXON: Ik zeg je wat, het is het meest ongelooflijke geschenk om te kunnen doen wat ik graag doe, ervoor betaald te worden en ook gewoon omringd te zijn door ongelooflijke, geweldige mensen. Ik ben absoluut een van de meest gezegende meisjes ter wereld. Elke dag is zo geweldig om te weten dat ik dit ga doen en zo'n personage ga spelen dat zo leuk en zo maf en zo gek is, maar ze heeft een hart van goud. Ze bedoelt het goed. Ze pakt de dingen gewoon op een andere manier aan. Het is zo'n cadeau. Ik ben dol op elke dag. Ik ben zo gezegend dat ik deze rol mag spelen.

Wat heb je geleerd van het werken met Melissa McCarthy de afgelopen jaren?

MIXON: Ze moet een van de meest gracieuze, meest getalenteerde en dierbare mensen zijn die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Ik beschouw haar als mijn grote zus. Dat is gewoon de relatie die we hebben, en het is zo ongelooflijk om naast haar te staan. Het is magisch om te zien wat haar de afgelopen vier jaar is overkomen. Ze heeft net de tijd van haar leven gehad, en het is zo geweldig om het juichende team voor haar te kunnen leiden. Dit is haar goddelijke afspraak, en het is zo ongelofelijk om haar daarin te zien opbloeien. Ze is een van de meest ongelooflijke mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Ze is zo geweldig, op alle mogelijke manieren.

Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (4)

Dit seizoen wordt op de markt gebracht als “The New Mike en Molly ​Voelt het echt nieuw aan, of voelt het gewoon als de volgende natuurlijke progressie van de show?

MIXON: Ik doe nu niet met andere shows, maar in seizoen 4 kunnen er veel verschillende dingen gebeuren met elk personage en zijn er veel verschillende verhaallijnen. Dit seizoen gebeurt er veel met betrekking tot het uit huis halen. Er zijn veel verschillende avonturen die plaatsvinden. In de eerste drie seizoenen was het geweldig omdat je deze personages leerde kennen. Maar nu u ze heeft leren kennen, gaan we op reis en ondernemen we avonturen. We kunnen echt leven. Ik denk dat mensen nu weten wie de personages zijn. Dat is wat seizoen 4 brengt, wat zo speciaal en zo geweldig is. Chuck Lorre heeft er zojuist fantastisch werk mee gedaan, natuurlijk.

Hoe werkt de benadering van komedie op Mike en Molly vergelijk met de benadering van komedie op Eastbound & Down ​Waren die ervaringen überhaupt vergelijkbaar?

MIXON: Schat, het is dag en nacht! Het is dag en nacht, maar niet echt. Ik ben afgestudeerd aan het Carnegie Mellon Conservatorium en mijn hele achtergrond ligt in theater. Aan het doen Mike en Molly is theater-in-the-round. Je hebt een live studiopubliek. En dan, Oostwaarts is gewoon een heel andere verbazingwekkende situatie op zich. Het is één camera. We filmen het als een film. Maar komedie is komedie. Het is gewoon de grootste zegen om tegelijkertijd heel verschillende rollen te kunnen spelen. Ik ben net klaar met filmen dit seizoen van Oostwaarts deze zomer. Het is gewoon zo gek om dat in de ether te hebben, en dan te hebben Mike en Molly ​Ze zijn heel anders, maar geweldig, in elk opzicht.

Is er iets dat je niet doet voor komedie, als het goed is voor de lach?

star wars de laatste jedi recensie spoilers

MIXON: Ik ga niet naakt worden! Ze moesten een boob double voor me krijgen, in het eerste seizoen van Oostwaarts ​Ik ga gewoon niet naakt worden, maar jij kunt wel een dubbele gaan halen. Dat is het enige.

Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (5)

MIXON: Elke dag! Elke dag word ik wakker met een hart van dankbaarheid. Het is maar een droom. Het is een absolute droom die uitkomt om het geschenk en de kans te krijgen om te doen wat ik altijd al wilde doen, sinds ik klein was. Om in het genre van de komedie te spelen en gewoon dit geweldige geschenk te krijgen, ben ik absoluut een van de meest gezegende mensen ter wereld. Ik kan het niet eens onder woorden brengen. Ik ben zo gezegend, gewoon om omringd te zijn met Billy Gardell en Swoosie Kurtz en Reno [Wilson] en Nyambi [Nyambi] en Melissa [McCarthy], samen met Danny McBride en Jody Hill. Ik ben gewoon zo'n gezegend meisje. Elke dag heb ik echt een hart van dankbaarheid. Het is gewoon geweldig! Het is echt een droom die uitkomt.

Aangezien Victoria het type personage is dat echt overal heen kan gaan en alles kan doen, zijn er dingen die je haar graag zou willen zien doen, of is er iets met haar dat je nog steeds graag zou willen leren?

MIXON: Ik weet het zeker! De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Ze kan overal voor spelen. Ik zou graag zien dat Victoria alles doet. De schrijvers zijn zo geweldig in deze show. Chuck Lorre leidt het, en ze zijn gewoon ongelooflijk. Dus ik heb mijn armen wijd open voor alles wat ze beschikbaar hebben. Ze zal ongetwijfeld gekke dingen doen, en geen gekke dingen. Je weet maar nooit. Dat is het geschenk bij het spelen van dat soort rol.

Mike en Molly uitgezonden op maandagavond op CBS.

Interview met Mike & Molly: Katy Mixon spreekt over scènes uit de begrafenis - Interview (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5332

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.